Doneren                kaelynnpup

Steun een pup

Schenken

Wil je als bedrijf of particulier ons steunen door geld te geven aan de stichting? Daar zijn we heel blij mee!

Doneren kan op rekeningnummer NL57RABO0120877228 t.a.v. Stichting Therapiehond

Je kunt geld storten op rekening en kiezen of je eenmalig of maandelijks een bedrag wilt schenken.

Als je liever grotere bedragen schenkt, is het aftrekbaar van de belasting.

Een schenking of gift is veelal fiscaal aantrekkelijk, binnen wettelijk bepaalde minima en maxima.

Je kunt fiscaal voordeel behalen voor je aftrek, door je giften aan verschillende organisaties bij elkaar optellen.

Giften aan een goed doel of een stichting (ook wel ANBI genoemd), mag je onder de volgende voorwaarden in aftrek brengen:

• Je kunt met schriftelijke stukken aantonen dat je deze gift daadwerkelijk hebt gedaan, bijvoorbeeld aan de hand van bankafschriften of kwitanties.

• De uitgave was hoger dan een bepaald bedrag: de drempel (1% van je inkomen, met een minimum van € 60,-). Hierboven is de gift aftrekbaar tot maximaal 10% van je inkomen. Als je een fiscale partner hebt, moet je bij jouw inkomen het eventuele inkomen van deze partner meenemen.

• Er stond geen tegenprestatie tegenover de gift.

Giften aan een verenging of stichting die geen ANBI is, zijn niet aftrekbaar.

Hoe het precies werkt, lees je op de site van de Belastingdienst.

Formulieren en informatie Belastingdienst

Wil je op een andere manier doneren?

We zijn ook erg blij als je kunt helpen met bijvoorbeeld

hondenspeelgoed

trainingsmateriaal

doneer een kluif

Klik op Acties als je in actie wilt komen voor Stichting Therapiehond Nederland.